fbpx

18 thoughts on “ZAŠTO AUTO-PUT KROZ SRCE ŠUMADIJE DUG 317 KILOMETARA ZAOBILAZI KRAGUJEVAC?

 1. Zašto ne pitate gospodina Senića gde se nalazi njegovo imanje i da li je slučajno u blizini Rače? Možda je to samo koincidencija?

 2. Nemogu da shvatim da ste tako tupavi i glupi. Imamo auto put od Batočine koji će se produžiti do Mrčajevaca. Šta će nam drugo?

 3. Isto onako kako trasa novog autoputa ne prati trasu starog samo u onom delu pored Leskovaca. I ni dan danas niko ne zna zašto.

 4. Pa pogledajte ko su nam poslanici u skupštini Srbije, ko su bili, ili su sada izabrani, ministri, jo je bio predsednik države, direktor policije, predsednik skupštine….. i šta Kragujevac dobi od njihovog znanja i pozicije? veliko ništa a šta su oni dobili …ee to ne mogu sada da pišem, mnogo prostora i vremena treba

 5. Па,испитајте,истражите,имена оних који су пројектовали трасе а све су около Шумадије-Матице Србске!Ко је куповао земљу у Тополи и Рачи и зашто су се Сенић и Драган Јовановић покарабасали и ко их је “помирио-намирио”?

 6. Putevi su skrenuti još iz doba Velje Ilića ako se ko seća jer je on to tako hteo, Kragujevac kao jedan od većih gradova u Srbiji zaslužuje da bude centar raskršća puteva u Šumadiji i kao veliki industrijski grad i sa velikim potencijalom poljoprivrede, odavno najava južne zaobilaznica oko Kragujevca koja bih imala veliku ulogu polako ali nečujno se bacila u zaborav sada se priča o nekakvoj severnoj obilaznici koja je o odnosu na ovu planiranu južnu nikakvo poredjenje ta obilaznica bih bila spas u zadnji čas za grad Kragujevac rasterećenje već ptebukiranog saobraćaja u Kgu. I odlična povezanost sa južnim delovima Srbije Kraljevo, Raška, Np, Čačak, Užice, odvajanjem levog kraka sa Jagodinom i 15km kraćim putem bih stizali brže bolje i efikasnije, isključenja najvećih Kragujevačkih naselja na tu obilaznicu. Ali sve u svemu ko to nas obične gradjane pita.

 7. ZATO što je ta i takva TRASA ,,Šumadijskog koridora,, ..

  NAMENSKA SULTANSKA LIČNA IZMIŠLJOTINA …
  SA CILJEM I NAMENOM DA TRAJNO ELIMINIŠE OVAJ TRANSEBROPSKI (Atlantski okean-Crno more) KORIDOR ,KOJI VRAĆA Republiku Srbiju na CENTRALNU GEOSAOBRAĆAJNU POZICIJU ,
  A TIME I NA CENTRALNU GEOKONOMSKU POZICIJU NA BALKANU I U JUGOISTOČNOJ EVROPI…
  Eto ZAŠTO je ta TRASA takva…Dalje objašnjenje je isuviše komplikovano za ovaj format običnog komentara…
  Ali sve INFO.čitava
  ,,biblioteka,,…
  na javnoj grupi sa hiljadama članova
  i desetinama puta većim brojem posetilaca:
  AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE
  Pozdrav .

 8. Zato sto i druga mesta treba da se razvijaju, poput slepog creva Arandjelovca i Topole… sve se decenijama ulagalo u Kragujevac, pa moze malo i da izostane…imate spoj sa Batocinom, imacete i sa Mrcajevcima, krak tog novog auto puta, nema potrebe da se izmesta trasa i da se produzuje za 35 km. Preskupa je to investicija da bi se zadovoljili vasi megalomanski zahtevi!

  1. Baš tako, a dase gradi kroz,pokraj Kragujevca onda bi kukali kako im se uništava plodno zemljište, tako da pojedinima ništa ne valja

 9. Gospodo, svi ste slepi od zlobe, pa bolje sto je nekoliko kilometara udaljen, sto nema kuda da dodjete do autoputa. Najblizi ulazak na autoput pored Cacka je na 15 km ali zato vise nema guzve kroz grad ali vi to nemate pojma !!!! Da vam je put prosao kroz centar posle bi trazili zaobilaznicu !!

 10. Topola je sada gora od juga srbije,nema ni jedne firme ali bas ni jedne odlicno je mesto samo za penzionere a zasto se ne prave firme zato sto nema prilaz ni jddan.

  1. Ma šta vi svi imate protiv juga Srbije? Pa s razlogom vas zaobilazi novi autoput, kao što vas je i postojeći zaobišao! Svi vas izbegavaju i to sa debelim razlogom a vi se zapitajte zašto

 11. Kragujevac ce imati vezu brzim saobracajnicama cak sa tri autoputa! Ja milslim da nece postojati bolja pozicija nego sto je ima Kraguejvac kad sve bude zavrseno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Stories